Merken

Filter

0
Onbeperkt
Op Kinkytoyz.nl vind je een breed scala aan merken die gespecialiseerd zijn in seksspeeltjes en accessoires. Deze merken bieden een verscheidenheid aan producten die ontworpen zijn om plezier en genot te bieden aan individuen.

Een van de merken die je kunt vinden op Kinkytoyz.nl is bijvoorbeeld Tracy's Dog. Tracy's Dog staat bekend om zijn luxe en elegante ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan seksspeeltjes, waaronder vibrators, dildo's en stimulators. De producten van Tracy's Dog zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden geavanceerde functies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Daarnaast biedt Kinkytoyz.nl ook merken zoals My Magic Wand, Satisfyer, Good Vibes Only en nog veel meer. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en specialiteiten, zodat er voor iedereen iets te vinden is.

Bij het bestellen van producten van deze merken op https://www.kinkytoyz.nl/Merken, kun je erop vertrouwen dat je kwaliteitsproducten ontvangt. Kinkytoyz is een betrouwbare online winkel die alleen samenwerkt met gerenommeerde merken en zorgt voor discrete verzending en vertrouwelijke afhandeling van je bestelling.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vibrator, een spannende stimulator of andere seksspeeltjes, de merken op Kinkytoyz.nl bieden een breed scala aan opties om aan je behoeften en verlangens te voldoen. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan https://www.kinkytoyz.nl/Merken en ontdek de opwindende wereld van deze merken en hun producten.


Weergave:
 

De Satisfyer schoonmaken!

Het schoonmaken van je seksspeeltjes is een belangrijk onderdeel van het behouden van een goede hygiëne en het verlengen van de levensduur van je speeltje. Dit geldt ook voor de Satisfyer Pro, een populaire stimulator die veel plezier kan bieden. Hier zijn enkele vriendelijke tips om je te helpen bij het schoonmaken van de Satisfyer Pro:

1. Verwijder de stimulator van de oplaadkabel en zorg ervoor dat deze volledig is uitgeschakeld voordat je begint met schoonmaken. Dit voorkomt eventuele schade aan het apparaat.

2. Gebruik milde zeep en warm water om de Satisfyer Pro schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de materialen kunnen beschadigen. Zorg ervoor dat je de zeep goed afspoelt om eventuele resten te verwijderen.

3. Als je de Satisfyer Pro hebt gebruikt met glijmiddel op waterbasis, is het belangrijk om het speeltje grondig schoon te maken om eventuele resten te verwijderen. Glijmiddel kan zich ophopen en de werking van het apparaat beïnvloeden als het niet goed wordt verwijderd.

4. Droog de Satisfyer Pro af met een schone, pluisvrije doek of laat het speeltje aan de lucht drogen. Zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je het opbergt om schimmel of bacteriegroei te voorkomen.

5. Als je extra voorzichtig wilt zijn, kun je ook een speciale seksspeeltjesreiniger gebruiken. Deze zijn speciaal ontworpen om seksspeeltjes grondig en veilig te reinigen. Volg altijd de instructies op de verpakking van de reiniger.

6. Bewaar de Satisfyer Pro op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht en andere speeltjes. Dit helpt om de levensduur van het apparaat te verlengen en eventuele schade te voorkomen.

Het schoonmaken van de Satisfyer Pro is een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten in beslag neemt, maar het is essentieel voor een veilig en hygiënisch gebruik. Door regelmatig schoon te maken, kun je optimaal genieten van je speeltje en zorgen voor een langdurige ervaring.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Ben je ouder dan 18? Dan ben je meer dan welkom in onze webshop!